OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi hälsar Caroline Hedander varmt välkommen till OMT!

  Hon kommer arbeta med marknadsföring och kommunikation för att hjälpa till att sprida varumärkeskännedom om OMT.

  Caroline har lång erfarenhet från arbete inom B2B marknadskommunikation och hon har arbetat i olika roller inom marknad & kommunikation i branscher som försäkring, medtech och trafiksäkerhet. Hon har arbetat med intern och extern kommunikation, skapat marknad- & kommunikationsplan. Arbetat strategiskt med varumärke och operativt med andra aktiviteter så som marknadsrelaterade projekt, digitala kanaler och kreativt innehåll m.m. Hon har stort digitalt fokus och den senaste kunskapen inom digital marknadsföring + SoMe.

  Hon är utbildad Marknadsekonom vid IHM och har nyligen vidareutbildat sig inom digital marknadsföring och som Social Media Manager.

  Caroline ska hjälpa oss att berätta för omvärlden vilka vi är, utifrån vår vision och varumärkesplattform. Sätta en hållbar marknadsföringsstrategi, arbeta efter uppsatta mål och hitta den röda tråden i vår kommunikation utåt, inåt och på tvären. Operativt så är det Caroline som kommer få vårt content i form av bild, film och text att bli lika professionellt som vår leverans av kundlösningar.

  Caroline kommer utgå från Stockholm kontoret och på fritiden föredrar hon aktiviteter utomhus gärna i skog, snö och skärgård, gärna med familj och vänner. Hon gillar att laga mat, träna och leva hållbart så gott det går, då hon även är utbildad kost- & livsstilscoach. Ni kan nu följa vårt gemensamma arbete via våra sociala kanaler och www.omtab.se.

  Dela
  Dela