OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Personer sitter vid bord

  Karriär på OMT

  Vår kamratskap, skillnaden som gör skillnaden i vårt arbete!
  Hur andra upplever oss är viktigt, så vi väljer kollegor med omsorg.
  Tillbaka ger vi en arbetsplats där du ska känna trygghet, samhörighet och utveckling.
  Vi skapar tillfällen att minnas där vi har roligt tillsammans. På så sätt bygger vi kamratskap mellan våra kollegor som gör att det blir självklart att hjälpa varandra, även när det går tungt.

  Personer spelar golf

  Person i OMT-tröja spelar golf

  OMT kontor

  Personer ute med snöskotrar

  OMT är en tjänstelevererande verksamhet där vi kollegor stundtals arbetar på distans mellan varandra. För att hålla ihop vår kultur och vårt sätt att hjälpa våra kunder behöver vi skapa tillfällen att utveckla våra relationer. Vikten av att utveckla och bygga relationer kollegor emellan gör oss ständigt redo att anpassa oss gentemot våra kunders behov av lösningar likväl som våra kollegors behov av trygghet, samverkan, tillhörighet och kamratskap. Det är just relationen mellan varandra och hur vi gör saker tillsammans som gör skillnaden mot alla andra. Vi vet, att har vi roligt tillsammans så arbetar vi bättre tillsammans, är mer kreativa och får mer vilja att hjälpa varandra. På det sättet skapar vi vår företagskultur här på OMT och det är den som i sin tur gör både oss och vår omvärld till vinnare!

  Vi vet att transparens, tillgänglig information och medverkan i beslut ökar allas delaktighet. Här är vi insatta i affärerna och vad människorna som faktiskt utför arbetsuppgifterna egentligen tycker.
  Vi fokuserar på vad som skapar nyckeltal istället för att i efterhand titta på siffror.

  Alla som blir kollegor på OMT är rekommenderade.
  Vi har krav på personkemi, social kompetens, erfarenheter, utbildning med mera. Vi är ett värderingsstyrt och familjärt bolag som lägger stor vikt på vårt agerande. Det är trots allt vår omvärld som ska tycka att vi är bra!

  För dig som individ

  Vi erbjuder individuellt anpassade förmåner och ersättningar för dig som vill arbeta med oss.
  Du som individ får vara med och bestämma hur de affärer och uppdrag du medverkar i sätts samman. Vi tror på en vinstdelning där alla är delaktiga och din ersättning sätts i proportion till våra uppdrags arvoden och resultat.
  Det är viktigt för oss att arbeta för en långsiktig relation där vi tillsammans planerar utveckling, utbildning och karriär. Vi är måna om alla hos oss och om balansen mellan familj, fritid och yrkesliv.

  Vi som driver OMT har en lång erfarenhet från tekniska branscher. Vårt nätverk hos små och stora teknikföretag ger oss en unik möjlighet att erbjuda spännande projekt och uppdrag, både i vår interna och i våra kunders verksamheter.
  Vilka projekt vill du medverka i för att utvecklas samt göra karriär? Och var vill du bidra genom att dela med dig av erfarenheter och sprida kompetens? career@omtab.se

  Varför OMT?

  Ett teknikbolag

  • Vi tar ansvar för våra produkter och tjänster
  • Vår verksamhet är liknande den som finns hos våra kunder vilket skapar förståelse och igenkänning

  Egen utveckling

  • Egna produkter
  • Egna tjänster
  • Ständig anpassning mot våra marknader

  Egna resurser

  • Satsar på kompetensutveckling
  • Skapar karriärmöjligheter
  • Skapar ett sätt att agera
  • Vi tror inte på paraplyorganisationer utan vill att alla kollegor ska ha lika coachning, trygghet och förutsättningar. Både som kollektiv och juridiskt som bolag