OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Technical Production Operations

  Vi kan skapa tillgänglighet, tillförlitlighet och funktion i er verksamhet genom vårt engagemang och framför allt kompetens av service och underhåll samt installation och montage. Vi ser till att er Operation Uptime och Life Cycle Profit maximeras. För visst vill ni ha maximerad vinst genom optimerat underhåll till lägsta pris? Vi levererar produktionsnära delprojektledning, produktberedning och produktionsplanering.

  Person in control room

  Inom Technical Production Operations utvecklar vi arbetsmetoder samt tar fram arbetsinstruktioner och rutiner baserat på metodstudier, frekvensanalyser m.m. Vi optimerar produktionsprocesser i tillverkande industrier samt ansvarar för att rätt förutsättningar och utrustning finns tillgänglig i rätt tid. Vi hjälper er med förebyggande eller akut underhåll samt ser till att er underhållsmetodik är optimerad. Vi installerar, monterar, kalibrerar och felsöker i er anläggning.

  Underhåll

  Servicetjänster inom akut eller förebyggande underhåll. Vi utför såväl tillståndskontroller som felsökning.Vi felsöker, analyserar, avhjälper och presenterar lösningsförslag och förbättringar. Varje objekt har sina unika utmaningar och förutsättningar.Vi erbjuder kunden hjälp med att sätta upp rutiner, förordar och vid önskemål implementerar system som är dem behjälpliga.OMTs tekniker är uppdaterade gällande rådande föreskrifter och standarder. Vi arbetar med systematiskt underhåll, inom föreskrivna intervaller och gör det spårbart och dokumenterat. Vi efterlämnar en kunskapsbank för framtida syften.

  Montage och driftsättning

  Vi installerar och monterar er anläggning eller bygger tex ditt elskåp och drar allt elkablage. Vi tar din anläggning i drift och ser till alla komponenter och system checkas ut samt att alla funktioner verifieras. Vi åtar oss både små och stora anläggningar.

  Helhetslösningar

  Vi på OMT hjälper våra kunder med allt från förstudie till projekt, vidare till montering och med att säkerställa leveransen med ansvar för teknik, dokumentation och leverantörer. Alla arbeten dokumenteras enligt rådande standarder och föreskrifter.Vi har kompetens inom konstruktion, projektledning, montage och installation. När du ger oss helhetsansvaret för ditt projekt får du din investering tillbaka i form av sparad tid och pengar. Ring oss så berättar vi mer!

  Produktion

  Vi optimerar produktionsprocessen i tillverkande industri samt ansvarar för att rätt förutsättningar och utrustning finns tillgänglig i rätt tid.

  Vad vi gör:

  • Optimerar och utvecklar produktionsprocesser
  • Säkerställer att rätt produktionsutrustning finns tillgänglig
  • Tar fram arbetsinstruktioner och rutiner
  • Utför utveckling av arbetsmetoder och produktionsverktyg
  • Ansvarar för anskaffning av produktionsutrustning
  • Utför metodstudier, frekvensanalyser mm

  Kontaktpersoner

  Företagsledning

  Pedro Rasmusson

  Operativ Chef Technical Production Operations

  070-410 93 12