Building Technologies

Smarta fastighetslösningar. Med kreativ och flexibel fastighetsteknik bygger vi för framtiden med  modulteknik och prefabricering. Vi applicerar modern teknik för energi, miljö och upplevelse.

Vi på OMT BuildTech vill erbjuda den Svenska marknaden kvalitativa, snabba, flexibla och moderna fastighetslösningar för både den privata och offentliga sektorn. Bolaget är ett dotterbolag i OMT koncernen med en lång erfarenhet av fastighetsteknik, projektering inom industrin och vana vid att uppföra anläggningar. Vi erbjuder snygga, snabba och konstnadseffektiva fastighetslösningar. Fabrikerna i Estland har en stor kapacitet vilket gör att vi kan erbjuda stora volymer med snabba leveranser.

BuildTech arbetar med:

StaySmart

Framtidens boendeform är här med kvadrateffektiva, lättillgängliga och smarta lösningar. En enklare väg in på bostadsmarknaden. StaySmart konceptet erbjuder ett optimerat boende till dig som vill skapa ditt första hem. Lägenheterna består av ett rum med sovalkov, WC med dusch, köksdel samt tillgång till välutrustad tvättstuga och uteplatser.

Köpa
Är ni som fastighets-/markägare eller kommun intresserade av köpa en StaySmart-lösning så kontakta oss så hjälper vi er genom hela processen. StaySmart-modulerna är flexibla och ni anpassa antal modulenheter efter era behov.

Hyra
Vi vill öppna dörren för dig till bostadsmarknaden. I Stockholm står över 500 000 svenskar i långa bostadsköer, det vill vi ändra på. Ett StaySmart hyreskontraktslängd är anpassad efter förutsättningarna i vald kommun, men du som har ett StaySmart-kontrakt har alltid första plats i kön vid en ometablering.

Mark
Vi söker kontinuerligt efter mark att arrendera och etablera nya StaySmart-lösningar på.

Singelenheter
Kvadratsmarta lägenheter för singelhushållet.
​​
Familjeenheter
StaySmart-lösningar för upp till fem bäddar.

Flexibla skolor och förskolor

Vi utformar tillsammans med Skolhusgruppen och Sveriges arkitekter ett spännande nationellt projekt där vi arbetar för att förändra inställning och attityd mot tillfälliga och återanvändbara skol- och förskolelokaler. Vi vill visa på att de kan vara pedagogiska, inspirerande och samtidigt praktiska. Mer information om detta kommer snart!

Flexibla kontorslösningar

Från enkla till komplexa lösningar. Vi bygger i modern, komplex modulteknik och våra byggnader kan användas som permanenta fastigheter men även som flexibla lösningar. Har ni en växande verksamhet som behöver vara flexibla så kan vi hjälpa er att bygga upp förutsättningarna för er verksamhet i modulsystem.

Vårt mål är att även en flexibel lösning skall uppfattas och smälta in som en permanentbyggnad i sin omgivning. Kontakta oss så hjälper vi er att ta fram en lösning som passar just er verksamhet.

Vill du veta mer?

Prata gärna med John Filipiak Wallderin

Koncernchef, styrelseordförande och ägare i OMT.

Växel: 011-495 1000
Direkt: 070-511 01 67
john@omtab.se