OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Nu förenklar vi vardagen på OMT kontoret i Stockholm!

  Matilda Forslind OMT

  Matilda Forslind förstärker vårt ledningsstöd och kommer att arbeta med administration, marknadsföring, event- och mötesplanering. Utöver det ska Matilda hålla ordning på kontoret och hjälpa oss att hålla i vår goda stämning! 

  Såhär beskriver Matilda sig själv 

  De senaste två åren har jag arbetat som platsansvarig på ett kontorshotell i Stockholm. Där hade jag ansvar för den dagliga driften vilket innebar att planera events och konferenser, sköta fastigheten, ta hand om in- och utflyttning av företag samt onboarding av nya medlemmar. En av de prestationer som jag är mest stolt över var när jag planerade och genomförde ett stort och viktigt kundevent för 100 personer på egen hand. Det var verkligen utmanande men väldigt belönande när alla var så nöjda efteråt.

  Innan dess jobbade jag på Anticimex där jag var ansvarig för husdelen, vilket innebar att jag ansvarade för att schemalägga tekniker, läsa protokoll, samarbeta med mäklare och ha kundkontakt. Samtidigt hjälpte jag till med rådgivning till kunder som misstänkte skadedjur, så om någon har funderingar över skalbaggar, larver eller insekter i hemmet kan ni gärna fråga mig. Jag tycker det är väldigt kul! 

  Eftersom att min bakgrund är serviceinriktad brinner jag väldigt mycket för just service och att bygga relationer med kunder och kollegor. Jag tycker väldigt mycket om att ta hand om människor och fixa det lilla extra, så hembakat fika, tända ljus och spontana aw’s hoppas jag få till så snabbt som möjligt.

  Jag har bott i Stockholm i snart två år. På fritiden älskar jag att gräva i jorden, plantera blommor, odla grönsaker och rensa ogräs. Jag lyssnar mycket på podcasts och älskar det lugna livet. Som barn drömde jag om att bli cirkusartist och som vuxen låter jag den drömmen blomma ut genom att prova på diverse akrobatiska sporter. För tillfället tränar jag Aerial hoop men har en bakgrund inom poledance.

  Vi hälsar Matilda välkommen till OMT och vårt Stockholmskontor! Ni hittar vart våra kontor ligger r.

  Dela
  Dela