OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar Wilhelmina Wallmark som VD för OMT BuildTech!

  Vår styrelseordförande John Filipiak Wallderin lämnar med varm hand över rollen som VD för OMT BuildTech AB och tillika vårt affärsområde Building Technologies till henne.

  Med erfarenhet från både anläggningssidan, spårentreprenader och stora infrastrukturprojekt kommer Wilhelmina stärka OMT BuildTech med sin kompetens. Wilhelmina kommer här senast från projekt Varbergstunneln som i dagsläget är ett av Sveriges största infrastrukturprojekt i samverkan med Trafikverket. Med erfarenhet som produktionschef för installationer och samordningsansvarig från grundläggning har hon erfarenhet från både förberedande arbeten och markjobb till finjustering och programmering av tekniska system. Att samordna arbeten med övriga teknikgrenar, kund och UE är några av de dagliga uppgifterna som Wilhelmina har arbetat med, tillsammans med ekonomisk planering och uppföljning.

  Jag brinner för utveckling, både i branschen och att se mina kollegor växa. Jag tror att ett positivt företagsklimat ger de bästa förutsättningarna för att leverera en bra produkt till kund. Affärsmässighet, engagemang och och glädje ska göra alla i ett uppdrag till vinnare – både kund, kollega och OMT.

  Jag har en lång bakgrund inom ridsport som redan i tidig ålder la grunden för ledarskap och ansvar. I stallet måste man vara ödmjuk och visa respekt, det är stora djur och finns alltid mer att lära. Dessutom ställs man inför mindre roliga prövningar och bakslag såsom brutna ben, bett och sparkar – för att bara nämna några av ryttarens åkommor. Med driv och envishet har jag aldrig sett dessa hinder som för stora och detta är lärdomar jag gynnas av i yrkeslivet idag – var alltid ödmjuk, ge aldrig upp och brinn för det du gör!

  Som bosatt i storstan blir det tyvärr mindre stallhäng numera men desto fler padelmatcher och turer i löpspåret. Djurgården är mitt självklara utflyktsmål och det är även stor sannolikhet att ni ser mig i ostdisken på Sabis! Som född och uppvuxen i Ängelholm är det även en självklarhet att under vinterhalvåret rikta blickarna mot SHL och stadens stolthet Rögle. Nästa säsong blir det guld!

  Nu fortsätter vi att utveckla verksamheten tillsammans. Läs mer om hur och var på https://omtab.se/affarsomraden/building-technologies/

  Dela
  Dela