OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT hälsar Fredrik Jensen välkommen som ny regionchef i Öst!

  Update – Slutat

  Vi har glädjen att informera er om att vi från och med 6 februari kommer ha en ny regionchef för region Öst, Fredrik Jensen.

  Fredrik kommer närmst från en befattning som VD för Hockeylaget Vita Hästen och har innan dess arbetat ett flertal år  inom Saabkoncernen i Linköping med inköp av främst konsulttjänster inom mekanik och mjukvara. Fredrik har förutom det en bakgrund som elitidrottsman och är civilekonom med examen från Linköpings Universitet. Han är 41 år och bor i Linköping. Vi anser att Fredrik kommer bidra med en mycket bra marknadskännedom med ett stort nätverk i Östergötland. Utöver detta kommer Fredrik med ledaregenskaper vi kommer ha stor nytta av.

  Jag ser med stor tillförsikt fram emot att börja mitt uppdrag på OMT och att tillsammans med mina nya kollegor fortsätta bidra till den positiva utvecklingen OMT har i regionen, säger Fredrik Jensen.

  Sedan verksamheten startades 2005 och från att OMT blev ett aktiebolag 2007 har vi haft en årlig tillväxt med positivt resultat. Vår verksamhet har gått från att vara en enmanskonsultverksamhet till att idag bestå av en verksamhet bestående av flera dotterbolag och verksamheter som levererar tjänster och lösningar inom teknisk industri. De flesta av de stora industriella varumärkena är återkommande kunder. Vi är mycket stolta över de referenser och kvalitetsbetyg vi mottagit från stora som små kunder.

  För att säkerställa våra leveranser har vi även under resan ISO 9001-certifierat vår verksamhet. Ni kan läsa mer om vår historia, hur vi skapar kundnytta och våra verksamheter på www.omtab.se

  För att fortsätta skapa rätt förutsättningar för framtida utveckling och tillväxt tillsammans med kunder och leverantörer har vi nu gått in i en ny koncernstruktur. Vi vill genom vår nya koncernstruktur förtydliga vår anpassning mot de marknader vi verkar i. Ägar- och styrelsedirektivet är med fortsatt stark inriktning på sunt förnuft och långsiktighet samt att verksamheterna ska tillföra mervärde till kunder, leverantörer och kollegor. OMT AB överlät vid årsskiftet sina verksamheter till en ny koncernstruktur med bolaget OMT Group AB som nytt moderbolag för verksamheten. Samtidigt passade vi på att bolagisera våra affärsområden i 3 dotterbolag, OMT Management AB, OMT Service AB och OMT BuildTech AB. I samband med detta är tillsättningen av ansvarsroller av största vikt där Fredrik Jensen med ansvar för våra verksamheter i region Öst får leda vår fortsatta utveckling.

  Varmt välkommen Fredrik!

  John Filipiak Wallderin, Styrelseordförande

  Dela
  Dela