OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT draftar Andreas Jonsson!

  Vi hälsar Andreas J. välkommen till OMT och vårt tjänsteområde Technical Production Operations!

  Andreas har en sin yrkesbakgrund inom försvarsindustrin med senior erfarenhet och kompetens inom framförallt produktionsteknik och systemsäkerhet för flygande plattformar, med fokus på områdena framdrivning och styrsystem. Utöver sin roll som systemsäkerhetsingenjör så har han också med sig erfarenheter och kompetens inom rollen som apparatingenjör inom främst området framdrivning för flyg.

  Andreas är utbildad Civilingenjör i Maskinteknik på Linköpings Universitet med inriktning på Energi- och Miljösystem men har också genom yrkeslivet och examensjobb erfarenheter inom Konstruktion och Produktutveckling.

  Andreas är en driven, strukturerad och lösningsorienterad person som gillar utmaningar. För honom är en gemenskap och laganda som drar åt samma håll viktigt. Goda kommunikationer anser han vara en viktig förutsättning för både arbetet och gemenskapen, där Andreas har en vana av samarbeten i både stora såväl som små arbetsgrupper. Hans yrkesroller hittills har gett honom goda förutsättningar i att fortsätta utveckla och utöva uppgifter inom teknik, strategi, planering och uppföljningsverksamhet där tillmötesgående krav och leveranser är i fokus.

  Lär mer om var och hur vi nu ihop kan lösa våra kunders problem eller hjälpa er att ta vara på era möjligheter på https://omtab.se/

  Dela
  Dela