OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Sandra Darkgie förstärker OMT!

  Sandra Darkgie OMT

  Vi hälsar Sandra Darkgie välkommen till OMT och vårt BuildTech! Sandra har arbetat de senaste 6 åren inom nyproduktion med att driva och producera bostadsprojekt, både småhus och flerbostadshus. Under dessa år har hon haft varierande arbetsuppgifter i flera produktions skeden men har främst arbetat med stomme och stomkomplettering.

  Sandras ansvarsområden har inneburit arbeten med tids-och resursplanering, ekonomiska prognoser, uppföljningar och regleringar, handledning och ledarskap, samordning av entreprenörer och uppföljning av den dagliga produktionen samt arbetsmiljö. Arbetsuppgifter som kvalitetsgranskning, dokumenthantering och ritningsläsning är återkommande i projekten. Hennes erfarenhet som arbetsledare har lärt henne vikten av att inkludera olika aktörer för att få till ett gott samarbete och nå bästa möjliga resultat. Det har lärt henne att arbeta proaktivt, strukturerat och att vara lösningsorienterad. Sandras strukturerande arbetssätt där hon är lyhörd och engagerad har haft en positiv inverkan på projektens ekonomi.

  Två projekt som Sandra är speciellt stolt över att ha varit delaktig i är projekt Kajplats Kvarnholmen i Nacka och projekt Dublonen i Älvsjö. Dessa två projekt har varit utmanande och bidragit mycket till Sandras personliga och yrkesmässiga utveckling!

  Det roligaste i denna bransch är de ständiga utmaningarna och variationerna! Man får lära sig så mycket på vägen och vara delaktig i att bygga samhället säger Sandra om hennes erfarenheter.

  På min fritid umgås Sandra med familj och vänner och hittar gärna på aktiviteter. ”Det roligaste jag vet är att dansa och jag tillbringar flera timmar i veckan i danssalen!”

  Läs mer om var och hur vi tillsammans nu kan driva projekt åt er på https://omtab.se/affarsomraden/building-technologies/

  Dela
  Dela