OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Per Holgersson väljer OMT!

  Per Holgersson OMT

  Vi är glada att kunna välkomna Per Holgersson till OMT som vår nya förstärkning inom Technical Production Operations. Per är ”uppvuxen” inom tillverkningsindustrin och började sin karriär som svetsare, där han arbetade med avancerade tekniker som laser- och elektronstrålesvetsning. Sedan 2006 har Per haft olika ledande positioner inom verkstadsindustrin, senast som Produktionschef på Volvo Circular Operation med ansvar för 220 anställda och fyra underställda chefer.
  Med 14 års erfarenhet i ledningsgrupper har Per visat en stark motivering samt förmåga att förbättra och forma verksamheter genom tydliga mål och KPI´er. Under sitt senaste uppdrag på Volvo fokuserade han på att flytta fabriken, skapa ett säkrare och effektivare produktionsupplägg och utforma en stödjande organisation.

  Tidigare, som Produktionschef på ETP Transmission, genomförde Per omfattande förbättringar genom att övergå från en process-styrd till en produkt-styrd produktion, vilket resulterade i förbättrad effektivitet.
  I projektet omfördelades flöden/layout och kompetenser utifrån produktens komplexitet till ett ”standard-” och ett ”special-”flöde, resultatet blev avsevärt förbättrad leveransprecision och mer visuellt flöde.

  Per drivs av att leda i förändring och har en naturlig förmåga att interagera med medarbetare på alla nivåer, vilket skapar involvering, förtroende och framdrift i förändringsarbetet. Med utbildning inom LEAN, Operational Excellence, Ledarskap och Ekonomi, tar Per med sig en rik källa av kunskap och erfarenheter till vår förmåga att skapa lösningar för våra kunder.
  Hans motto, ”det går snabbare ju fler som ror i samma riktning och vi har roligare utmed resan,” speglar hans ledarskapsfilosofi och engagemang.

  När han inte arbetar, trivs Per med att umgås med familj och vänner, snickra, pyssla om trädgården och ta promenader eller löprundor med hunden.
  Varmt välkommen, Per! 🌟 Vi ser fram emot att se all den fantastiska påverkan du kommer att ha hos oss.

  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans kan skapa lösningar på www.omtab.se

  Dela
  Dela