OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar Oskar Åström till OMT och förstärker vår närvaro i Skåne!

  Oskar Åström

  Oskar har en yrkesbakgrund inom logistik och nu senast inom olika discipliner inom kvalitet, bl.a. revision, projektledning och effektiviseringsarbete inom järnvägsbranschen.

  Oskar är född och uppvuxen i Umeå men bor i Helsingborg och gillar att se nya ställen gärna genom en tågresa. Det som genomsyrar Oskars erfarenheter är ett ständigt samarbete med kunder, kollegor och leverantörer. Att skapa och utveckla relationer genom tillit och respekt mellan parter är en naturlig del i vardagen, och alltid med ett tydligt mål i sikte.

  Sen är det viktigt att ha kul, även utanför arbetet! Oskar hoppar gärna på nya utmaningar. I skrivande stund en kurs i kalligrafi, innan dess salsa. Återkommande utmaningar är padel och gitarrspelandet, och som avkoppling gärna en dag i skogen eller på museum.

  Oskar börjar omgående hjälpa en av OMT’s kunder inom transportbranschen och spårbunden trafik i en roll som On site quality manager & retrofit manager.

  Behöver ni hjälp med specialistkompetens inom spårbunden trafik eller söker ni kompetens inom management och teknik i Skåne?

  Läs mer och kontakta oss på https://omtab.se/branschlosningar/transport/

  Dela
  Dela