OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar Mikael Petersson till OMT

  Mikael har en lång yrkesbakgrund inom fordon och tillverkningsindustrin med fokus på roller inom kvalitet. Han har bland annat arbetat som kvalitets- och miljöchef och Supplier Quality Engineer (SQE). I rollen som SQE fick han förmånen att arbeta internationellt med olika företag och deras utmaningar. Mikael gillar bland annat att arbeta med Lean, rotorsaksanalyser, förbättringsarbete och internrevisioner.

  Med Mikael på tåget förstärker vi verksamheten ytterligare med kvalitetskompetens till vårt gedigna team inom Management Consulting. Vi får en driven och noggrann person som kommer bidra med djup kunskap.

  Som person är Mikael driven, strukturerad och lösningsorienterad och gillar utmaningar. På fritiden spelar han gitarr i samma band som vår kollega Hans Andersson och så gillar han att umgås med familj och vänner. Mikael är bosatt i Nossebro och kommer att utgå från OMT Trollhättan kontor.

  Läs mer om hur vi på Management Consulting kan hjälpa er att skapa nya lösningar på: https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/management-consulting/

  Dela
  Dela