OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar Jesper Lindberg och Filip Draws till OMT

  Våra nya kollegor Jesper Lindberg och Filip Draws är på plats. Jesper kommer in och förstärker vår kompetens inom Electronics & Industrial IT och Filip inom Mechanical & Plant Lead Engineering.

  Vi börjar med att presentera Jesper Lindberg som har en bred kunskap inom IT. Med sin kandidatexamen inom systemvetenskap och master inom maskininlärning så förstärker och breddar Jesper vår kompetens inom området Electronics & Industrial IT (EIIT). Jesper har tidigare arbetat som systemingenjör och teamledare inom IT-projekt och behärskar även roller som Scrum Master. Programmeringsspråk som ligger närmast hjärtat är Python och C++, även om erfarenheten för betydligt fler finns, såsom C#, Java, JavaScript och OracleSQL m fl.

  Jesper gillar problemlösning och att arbeta i projekt med människor som brinner för sina uppgifter. Jesper är en person som gärna är ute och hittar på skoj med sin familj eller vänner. Jesper kommer utgå från vårt kontor i Linköping.

  Näst på tur vill vi presentera Filip Draws som har erfarenhet inom montagenära mekanisk konstruktion av bland annat gasturbiner. Han har arbetat med orderanpassning, dokumentation, programsupport och team lead. Filip är utbildad maskiningenjör, miljövetare och kock. 

  Filip drivs av utmaningar och att spela discgolf. Han trivs bra ute i naturen och umgås med vänner. Filip kommer ursprungligen från Västerås men bor nu i Linköping och utgår från kontoret där.

  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans kan skapa lösningar för er genom att klicka här: https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/

  Dela
  Dela