OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar Christian Kindqvist till OMT!

  Det är med stor glädje vi välkomnar Christian Kindqvist till vår satsning på OMT BuildTech!

  Christian är en lagspelare och lägger stor vikt vid att bygga upp gemenskapen i sitt team för att nå uppsatta mål. Han har tidigare arbetat som projektledare med allt från förfrågningsunderlag till förvaltning vilket gett honom en praktisk förståelse för mottot ”begin with the end in mind”.

  Christian är utbildad berg- och anläggningsingenjör på Bergsskolan och har sedan 2013 arbetat som projektledare, process- och anbudsingenjör samt gruppledare. Han har senast arbetat på beställarsidan med Förbifart Stockholm som biträdande projektledare och stabschef.

  Christian är en bra ledare med erfarenhet av att leda verksamheter med specialister, arbetsledare och yrkesarbetare. Han har med åren erhållit en hög kompetens inom entreprenadjuridik och framtagande av bygghandlingar. Christian trivs i roller som byggprojektledare, byggledare, projekteringsledare, verksamhetsplanerare, verksamhetsutvecklare och förvaltare i infrastrukturprojekt och har specialistkompetens av bergarbeten i tunnel- och spårmiljö.

  Tillsammans med det växande teamet inom OMT BuildTech AB, tillika vårt affärsområde Building Technologies skapar vi nu ännu större möjlighet till att skapa efterfrågade lösningar inom Bygg & Anläggning.

  Läs mer om hur och var vi agerar på www.omtab.se

  Dela
  Dela