OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi söker en ny ledare och VD till OMT Tech AB!

  Update – Tillsatt våren 2021

  Det går riktigt bra för oss – Går det lika bra för dig? Kan det gå ännu bättre för oss tillsammans? Har du en bra story och personlighet som gör att människor har lätt att följa dig? Vi söker en ledare tillika VD för vårt dotterbolag OMT Tech AB och affärsområdet Technical Solutions inom OMT koncernen. Vår befintliga VD ska gå vidare till andra arbetsuppgifter och därmed finns nu chansen att få kliva in i en spännande roll i en verksamhet som genomsyras av ärlighet, engagemang och kamratskap.

  Du ska vara affärsdriven, gilla att skapa nya kundkontakter och ta väl hand om befintliga. Du ska ha empati och omtanke för oss kollegor. Som VD ska du kunna vara strategisk men förstår att framgång utgörs av 10% strategi och 90% operativa aktiviteter. Inget händer av sig självt utan allt måste göras. Du vet att du själv behöver agera för att andra ska göra likadant. Rollen som VD är av yttersta vikt för verksamheten där krav på tillgänglighet, engagemang och förtroende är avgörande. En VD ska vara en förgrundsfigur när det gäller moral, etik, verksamhetens värderingar och ska visa hur andra i verksamheten förväntas uppträda.

  Primär uppgift för VD är att affärsmässigt leda verksamheten i OMT Tech AB och att uppnå de fastställda mål som ställs enligt styrelsedirektiv och beslut från strategimöten. Kollegornas behov av trygghet i att vara OMTare ska tillgodoses och att kollegorna ges möjligheter till personlig utveckling. Till det ansvarar VD för att aktieägarnas investering förvaltas och ger avkastning för framtida investeringar.

  Vår verksamhet inom affärsområdet Technical Solutions bedrivs inom 3 tjänsteområden Technical Production Operations, Mechanical & Plant Lead Engineering, Electrical & Control Lead Engineering  där vi samlat de kompetenser och 40 talet kollegor som bäst skapar lösningar för våra kunder inom respektive område. Våra kunder är främst andra bolag inom teknisk industri, du hittar inom vilka branscher beskrivet under Branschlösningar.

  Vi har lyckats göra rätt för oss, kollegor och kunder som aktiebolag sedan 2007 och haft tillväxt med positivt resultat alla år så grunderna, kulturen, strukturen och vi andra finns på plats för att hjälpa till. Vi har med andra ord gått med positivt resultat, varit lönsamma och haft en tillväxt alla år vi varit verksamma! En konsekvens av att vi arbetar tillsammans, har roligt, har en metodik som hjälper oss och får oss att bry oss om varandra och våra kunder. Vi tycker om att hjälpa våra kunder till framgång och firar gärna vår egen.

  Vi  verkar från kontoren i Norrköping, Stockholm, Göteborg, Västerås, Köping, Falun, Uppsala, Linköping och Kalmar. Vi tror att det är en fördel att ha nära till andra av oss inom OMT för att bedriva ditt ledarskap och för att komma med i kamratskapet så du får gärna bo i närheten av oss. Även om mycket sker digitalt idag så behöver du ha möjlighet att träffa alla imorgon.

  Du måste inte varit VD tidigare men erfarenhet att leda människor inom teknik är ett krav. Du bör brinna för försäljning och själv bidra med kundbearbetningen utöver att leda oss andra i kundbearbetning och verksamhetsledning. Gå igenom vår hemsida och sociala medier LinkedIn, Facebook, Instagram för att bilda dig en egen uppfattning om oss.

  Låter det intressant, kontakta vår styrelseordförande John Filipiak Wallderin så förklarar vi rekryteringsprocessen och hur vi kan gå tillväga! Ni hittar Johns kontaktuppgifter under kontakt.

  Dela
  Dela