OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi hälsar Erik Hemfjord välkommen till OMT BuildTech!

  Med sin kompetens inom byggnadsteknik och erfarenhet av projekt- och projekteringsledning från entreprenader stärker han nu vår förmåga att leverera med kvalitet inom BuildTech.

  Erik Hemfjord har tidigare arbetat i projekt där han bland annat utfört riskhantering för ”Program E4 förbifart Stockholm”, projekthanterings-och granskningssamordning för projekteringshandlingar åt Stockholms Framtida Avloppsrening, samt delprojektledning och dokumentation med ansvar att kravställa, säkerställa och projektanpassa dokumentation till ett av Stockholms största energibolag.

  Att samordna entreprenörer och hantera tidsplanering, riskhantering, granskning av ritningar och övriga handlingar är några av Eriks dagliga arbetsuppgifter som projektledare.

  Erik beskriver sig själv som en livs entusiast! Vare sig det handlar om den mer fiktiva världen såsom gaming och fantasy-noveller eller i det dagliga livet. Genom livsstilen med resor och att bilda minnen med nära och kära, eller den mer fysiskt påfrestande livsstilen såsom klättring och kampsport.

  ”Jag älskar utmaningar och är alltid öppen för att testa nya saker. Mitt intresse i kampsport, traditionella som moderna, har bidragit med väldigt mycket, både i det privata och i arbetslivet. Det har bidragit till disciplin, en bättre samarbetsvilja, självkontroll samt ödmjukhet. Alla dessa faktorer berikar den mentala styrkan vilket bidrar till effektiv krishantering och att inte låta stress påverka en negativt. I vår bransch är samarbete ytterst viktigt och då konflikter kan uppstå är det viktigt att kunna neutralisera situationen effektivt.”

  Med sin drivkraft, engagemang och nyfikenhet kommer vi nu hjälpas åt att leverera lösningar åt våra kunder. Läs mer om hur och var vi kan skapa lösningar på www.omtab.se

  Dela
  Dela