OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi är glada att kunna introducera Thomas Svelander som vår senaste förstärkning inom projektledning och spårbunden trafik här på OMT!

  Thomas Svelander OMT

  Thomas har en gedigen bakgrund inom spårfordon och har haft framträdande roller hos flera av de största leverantörerna i branschen. Under de senaste åren har Thomas varit en viktig del av Twindej/Euromaint inom CAF-koncernen, där han tjänstgjorde som garantichef för spårvagnarna som levererades av CAF till Stockholm. I den rollen hade han ansvar för att säkerställa att fordonen uppfyllde den tillgänglighet och tillförlitlighet som krävdes.

  Tidigare har Thomas också innehaft nyckelroller som depåchef, gruppledare och serviceingenjör inom flera välrenommerade fordonsleverantörer, såsom Alstom, Bombardier och Hector Rail. Denna mångsidiga erfarenhet inom spårfordon och projektledning har gett honom en djup förståelse för branschen och förmågan att driva framgångsrika projekt med skicklighet och precision.

  Thomas är en person med en lugn och metodisk arbetsstil, som alltid är dedikerad till att leverera det som utlovats. Han har en bevisad förmåga att hantera kritiska projekt i intensiva och krävande miljöer, och vi är övertygade om att hans kompetens kommer att vara en stor tillgång för vårt team här på OMT och till våra kunder.

  Förutom sin passion för arbete och projektledning, bor Thomas i Solna tillsammans med sin sambo. På fritiden ägnar han sig åt sina intressen för golf, skidåkning och att utforska världen genom resor.

  Välkommen till OMT, Thomas! Vi ser fram emot att samarbeta med dig och dra nytta av din värdefulla erfarenhet inom projektledning och spårfordon. Läs mer om hur och var vi kan hjälpa er på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/project-management/

  Dela
  Dela