OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen till OMT, Maria Svenstam!

  Maria Svenstam OMT

  Vi är stolta över att kunna släppa att Maria Svenstam nu blir kollega med oss andra på OMT!

  Maria har tidigare arbetat på Scania CV AB i bland annat ett projekt som utvecklar militära skott- och sprängsäkra lastbilshytter. Maria startade inom utveckling som mekanikkonstruktör när hon anställdes där men fick snabbt ett systemansvar över en av hytterna. Det har bidragit till varierande arbetsuppgifter då hon har fått följa samma produkt från kravsställning, genom utvecklingsstadiet till färdig leverans mot kund.  Genom sin erfarenhet har hon blivit en fena på att styra teknisk utveckling och koordinera inom tekniska projekt mellan olika intressenter som teknik, inköp och marknad.

  Fritiden tillbringas helst med att resa, både inom Sverige och utanför, allra helst till ett varmt och soligt land. Ett stort intresse är fotografering, och ni ser henne ofta med sin polaroidkamera i handen. Maria är bosatt i Årsta, Stockholm och uppskattar närheten till Årstaviken, med både vatten och natur. 

  Läs mer om hur och var vi tillsammans ska hjälpa våra kunder på https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/mechanical-plant-lead-engineering/

  Dela
  Dela