OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen till OMT – Johan Abrahamsson

  Johan Abrahamsson OMT EEIT

  Möt Johan, en mångsidig elektronikingenjör med erfarenhet från bl a försvarsindustrin som vi nu glädjande kan hälsa välkommen till OMT. Som elektronikkonstruktör har Johan deltagit i framtagningen av en mängd olika elektronikkort, som omfattar både digital och analog teknik med höga krav på prestanda och miljötålighet. Han har en civilingenjörsutbildning inom Elektronikdesign som ger en bred grund för att utveckla både hårdvara och mjukvara. Arbetsuppgifter Johan tar sig an är tex systemarbete, design, produktkonfiguration, simulering och test av elektroniska lösningar för att slutligen leverera systemdokumentation och instruktioner.

  Johan är en drivande och målinriktad individ som alltid är redo att ta sig an nya utmaningar. Han trivs särskilt bra i projekt som kräver nytänkande och problemlösning, där han kan dra nytta av sin kompetens och erfarenhet. Förutom sitt arbete har Johan en passion för att följa strömmen. När han inte är på jobbet, finner ni honom troligen på sjön, där han kombinerar sitt intresse för äventyr med fritidsfiske. Detta återspeglar hans ständiga nyfikenhet och behov av att utforska nya horisonter både i yrkeslivet och på fritiden.

  Med Johan ombord stärker vi ytterligare vår kompetens och leverans av lösningar i vårt team – Electronics & Industrial IT. Johan utgår från vårt kontor i Linköping. Läs mer om vad och hur vi tillsammans kan göra lösningar till er på https://omtab.se

  Dela
  Dela