OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Roligt när våra kollegor får chansen att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder

  Win-Win Win! Så roligt när våra kollegor på OMT får chansen att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

  Vår kollega Henrik Bursell som är underhållsingenjör på OMT har länge arbetat med underhåll & produktion inom fordonsindustrin på ett stort välkänt företag i västsverige. Bakom sig har han ett långt och fint samarbete från att ha arbetat i projekt och med driftsäkerhet. Till det har Henrik genomgått 3 steg av OMT´s konsult-och ledarskapsutbildning. Med denna kunskap och gedigna erfarenhet gör nu att hans nästa steg blir naturligt.

  Henrik tar steget och växlar upp och blir istället projektledare för samma kund. Detta har länge varit ett personligt mål för Henrik. Därför är det extra roligt när vår kollega och kund får chansen att uppfylla varandras behov.

  Med redan etablerade kontakter och betydligt lägre upplärningskurva kommer Henrik arbeta i liknande projekt som han tidigare gjort, fast nu i rollen som projektledare. Detta kan ju inte bli annat än bra och vi önskar Henrik lycka till i sin nya roll för OMT.

  Vill du veta mer hur OMT AB kan hjälpa ditt företag? Klicka här för mer info: https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/technical-production-operations/

  Dela
  Dela