OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT Golf Open 2023

  OMT Golf Open 2023

  Årets OMT Golf Open batalj utspelade sig i förra veckan utanför Norrköping på Klingabanan där OMT stod för supporten till sina kunder vilket fick dem att leverera bra scores på golfbanan! Att få våra kunder att göra lite bättre ifrån sig är vad vi normalt sysslar med i vårt dagliga arbete oavsett om det gäller teknik, projekt- eller verksamhetsledning men nu tog vi våra färdigheter till golfbanan. Totalt blev det 16 spelare fördelade på 5 bollar där företag som Lantmännen, Siemens Energy, Assemblin och Johnson Control var representerade.

  Eventet startade med lunch på golf restaurangen så att alla deltagare var påfyllda med energi vilket behövdes då dagen bjöd på både regn och sol vilket även speglade spelet från oss arrangörer, men GOLF ÄR KUL har vi fått höra och det bästa är trots allt om det är kunder som blir vinnare

  Dagens topp tre kommer alla från Lantmännen AgroEtanol i Norrköping, där 1 och 3 var far och son. Som slutlig vinnare stod Olle Fröjd, närmast hål kom Daniel Ekeroth och längsta drive vann Sebastian Karlsson. Som bästa kollega från OMT utmärkte sig Thomas Svelander som normalt är en fena på projektledning inom spårbunden trafik och fordonsunderhåll.

  Tack alla som bidrog till härlig stämning och fint mingel!

  Dela
  Dela