OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT förstärker med Lars Bergius!

  Lars Bergius OMT

  Vi hälsar Lars Bergius som startade i mars välkommen till OMT!

  Lars har en lång yrkesbakgrund inom branscher som kemisk processindustri och lifescience med fokus på automation, produktionsutveckling och projektledning. Han har bland annat arbetat som projektledare inom utvecklingen av ny produktionsteknik för kliniskt bruk i enighet med GxP kvalitetssystemet för att möta myndighetskrav.

  I rollen som teknisk projektledare har han förmånen att driva och utveckla digitaliseringen inom läkemedelsbranschen för att de ska nå sina visioner inom Industri 4.0 med Smartfactories, Digital Twins, APC och AI.

  Lars gillar att arbeta inom teknikutveckling och är en driven, kreativ och lösningsorienterad person som trivs med nya utmaningar. Utanför arbetet är Lars en engagerad ungdomsledare inom ishockeyn där han använder sin egen elitidrottsbakgrund för att stötta och motivera nästa generation att utvecklas inom idrotten. Lars är bosatt med sin familj i Mölndal och kommer utgå från vårt kontor i Göteborg.

  Läs mer om hur och var vi på Technical Production Operations kan hjälpa er att skapa nya lösningar på: https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/technical-production-operations/

  Dela
  Dela