OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Nu söker vi regionsäljare!

  Är du vår framtida affärsansvariga säljare/affärsutvecklare för våra affärer i Östra Sverige?

  OMT söker nu en Säljare/Affärsutvecklare med ansvar för region Stockholm/Mälardalen/Öst som utvecklar nya och befintliga kundrelationer. Vi söker dig som är en stjärna i att lyssna efter kunders behov av tekniska tjänster och vill bli en mästare i att matcha OMT:s lösningar mot kunders behov.

  Ditt uppdrag är att analysera kundens verksamhet och behov samt att sälja in de bästa och mest kostnadseffektiva lösningarna OMT erbjuder (https://omtab.se/affarsomraden) för att skapa värde för våra kunder. Du bokar och genomför dina egna kundbesök, arbetar med kalkyler för att räkna på affärer samt upprättar offerter och avtal. Du arbetar mot dina personliga mål som är en viktig del i OMT:s gemensamma målsättning.

  OMT arbetar enligt devisen expertis, effektivitet och verkningsgrad enligt vad vi kallar Technical Business Excellence (https://omtab.se/om-omt/technical-business-excellence/ ) OMT:s verksamhet är ISO-certifierad med en genomarbetad metodik och processer som stöd.
  Du rapporterar till vår försäljningschef och arbetar tätt tillsammans med dina kollegor i olika frågeställningar samt deltar i gemensamma sälj- och avstämningsmöten. Geografiskt område är östra Sverige och rollen innebär frekvent resande runt om i regionen, framför allt Stockholm/Mälardalen. OMT ser helst placeringsort Stockholm.

  Vi söker
  För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av teknisk tjänsteförsäljning och med bakgrund från någon eller helst flera av de branscher vi verkar inom (https://omtab.se/branschlosningar/). Det är en fördel om du har ett stort kontaktnät i Stockholms län. A och O i denna roll är att skapa förtroende hos kunderna, detta lyckas du med genom att vara lyhörd, ihärdig och professionell. Som ansvarig för OMT:s försäljning i regionen är det viktigt att du är proaktiv, energisk och kommunikativ. Du måste vara trygg i sociala sammanhang och trivas i en utåtriktad roll. Du har stort affärssinne, van vid att arbeta självständigt och har ett strukturerat arbetssätt i kombination med ett driv till att vilja göra affärer.

  Minimum krav:

  • Minst 3 års erfarenhet av tjänsteförsäljning
  • Erfarenhet av privat och offentlig upphandling.
  • Goda kunskaper inom Microsoft Office, affärssystem och CRM.B-körkort.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

  Meriterande:

  • Högskoleutbildning med teknisk inriktning.
  • Teknisk tjänsteförsäljning inom teknisk industri.

  Som person:

  • Affärs- och resultatorienterad med en stark säljprofil.
  • Mycket god förmåga att skapa långsiktiga relationer och är affärsmässig i sitt sätt att tänka.
  • Som person behöver man vara förtroendeingivande, social, resultatorienterad och en relationsskapare.
  • Kommunikativ och van att genomföra presentationer inför ”större” grupper.

  Erbjudande
  Du har stora möjligheter att påverka rollen och den egna utvecklingen. Du kommer att vara delaktig i ett etablerat team med lång erfarenhet i branschen samt komma till ett bolag som sedan starten 2005 ständigt utvecklats och förbättrats med en bra tillväxt och lönsamhet. OMT har en stor potential framför sig, de är fortfarande på en resa och har mycket goda utvecklingsmöjligheter på sin marknad.

  Ansökan
  I denna rekryteringsprocess samarbetar OMT med Salesgroup och Fredrik Tengberg. Har du frågor är du välkommen att ringa honom på 0763-192489. Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval i denna rekryteringsprocess och välkomnar därför din ansökan här https://www.salesgroup.se/lediga-jobb/761-regionsaljare-stockholm/ snarast.

  Dela
  Dela