OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Människan står alltid i centrum hos OMT!

  Vi inom OMT Technical Production Operations har just nu kunder inom bland annat Life Science och Automotive där vi har roller såsom delprojektledare, ingenjörer, tekniker, och dokumentationsansvariga. Ord som ger en bild utav vad vi gör i vardagen. Vi driver projekt, bereder och underhåller inom produktion och tillverkning samt kalibrerar utrustning på laboratorium och sjukhus. Vad som inte betonas i våra uppdragsbeskrivningar är de mjuka värden som präglar OMT och dess anställda.

  Vi tror på att skapa en familjär känsla, kamratskap och en gemenskap som sträcker sig hela vägen från våra ägare till våra konsulter och kunder. Vi pratar med varandra när vi firar men också när det är jobbigt och tar emot.
  Våra värderingar, Ärlighet, Engagemang och Kamratskap är inte tagna ur luften utan är någonting som genomsyrar hela organisationen och ut till våra kunder. Det är vi som hittat ord för att beskriva vårt redan befintliga agerande.

  Sällan har dessa ledord varit så viktiga som i dessa tider då hemarbete och distans lätt resulterar till att man inte känner sig lika inkluderad.

  Tro det eller ej, men en fullvuxen person som vår kollega Emil här, på 198 cm över jord kan ibland känna sig ganska liten. Men vi firar och lyfter varandra i medgång och delar lasset när det går tungt.
  Det är just detta som utgör grunden till vårt samarbete på OMT.
  Våra kunder är bland det viktigaste vi har men vi kommer alltid att lyfta den lilla människan för just den kollegan kan göra stor skillnad. Det minsta drevet har en betydande roll för att få fram en utväxling i ett maskineri och få helheten att fungera.
  Just denna mentalitet i kombination utav stor teknisk kompetens och en vilja att lära kan göra stor skillnad även i Er verksamhet!

  Ett exempel på hur vi arbetar inom Technical Production Operations är hur vi matchar kund, uppdrag och kollega. En bilintresserad tv-spelsfantast har uppdrag hos en av de största biltillverkarna i Sverige med att bereda för Underhåll i projekt och skriva makron i Excel. Eller en teknikintresserad som värdesätter sin frihet har ett uppdrag som resande serviceingenjör där han själv planerar, bokar och utför servicejobb på labbinstrument runt om i Sverige.

  Vi alla inom Technical Production Operations vill som alla andra trivas på jobbet och vi har arbetat länge och väl för att verkligen skapa förutsättningar för det. Trivs du inte på jobbet så är det en ganska hög risk att du inte heller levererar enligt din fulla potential.

  Som konsult är det lätt att känna sig isolerad från sina konsultkollegor. Vi ringer varandra, träffas över en online-AW, grillar ute i minusgrader eller som senast, skidskytte i trikåer! Vi har en verksamhetsmetodik som till och med följer upp oss på att vi har roligt, och för stöd/utveckling utöver att vi levererar tekniska lösningar.

  En OMT:are får väldigt många kollegor! Ska du inte bli en av oss? Kika in på Technical Production Operations | OMT (omtab.se) och kontakta oss.

  Dela
  Dela