OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Johan Hollertz tillträder som VD för OMT Tech AB

  Det är med stor glädje vi överlämnar rollen som VD för OMT Tech AB, tillika affärsområde Technical Solutions till Johan Hollertz. Extra glädjande är också att vi kan ge en befintlig kollega som redan är på OMT möjlighet att utvecklas och ta på sig mer ansvar.

  Johan Hollertz bidrar med mer än 25 år av att leverera teknisk projektledning, ledarskap, verksamhetsutveckling, produktutveckling och skapande av affärer inom teknik från bolag som AFRY, Siemens och Semcon. I Johan Hollertz får vi därmed en affärsvana från konsultaffärer, försäljning och leverans av tjänster och produkter samt erfarenhet av ledarskap från tekniska verksamheter. Att leda och utveckla organisationer till sitt bästa har varit en stor del av Johans framgångsfaktor. Vi vet av egen erfarenhet att Johan passar väl in i OMT´s företagskultur och värderingar.

  Johan Hollertz tillträdde 1 januari men kommer slutföra sitt managementkonsultuppdrag åt Tekniska Verken i Linköping fram till och med mars innan han fokuserar fullt på sin nya roll.

  OMT´s styrelse med vår styrelseordförande John Filipiak Wallderin, Erik Hollertz och Nicklas Söderholm stöttar under perioden verksamhetens, kollegornas och kundernas fortsatta utvecklings- och framgångsresa.

  Nu fortsätter vi att utveckla verksamheten tillsammans. Läs mer om hur och var på https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/

  Dela
  Dela