OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi expanderar vårt Business engineering team!

  Vi är jätteglada över att få välkomna Matteus Henriksson till OMT!

  Vi expanderar vårt Business Engineering team med Matteus, som kommer att arbeta med CPQ lösningar. Hans bakgrund inom programmering gör att han blir en viktig spelare i vårt team när det gäller att bygga snygga webbgränssnitt, utveckla visualiseringslösningar och integrera våra produktkonfigurationslösningar i våra kunders unika IT infrastruktur. 

  Från början är Matteus utbildad Civilingenjör i informationsteknologi och har sedan arbetat på tekniska verken i Linköping, där han arbetade som systemutvecklare på deras utvecklingsavdelning. Matteus och hans team hade ansvar för flera olika system, bland annat lagerhanteringsapplikationen, IAM-lösning, och backenden till hemsidan. 

  Matteus kompletterar OMT med expertkunskap inom både frontend- (Blazor WebAssembly och JavaScript) och backend-utveckling (ASP.NET Core). Han har också erfarenhet inom database management (MSSQL), DevOps (Azure DevOps för CI/CD, Azure AD) och Version Control (Git). Samt är van att programmera i C#, Java, Javascript och Python.

  Han beskriver sig själv som en rastlös person som gillar utmaningar och att samla på hobbys. Det senaste projektet var att ta grönt kort i golf, så inför nästa golfturnering har vi en utmanare! Utöver det så är Matteus en prylnörd som tycker om att koppla upp och automatisera det som går i hemmet. Han hoppas att kunna dela med sig av erfarenheter från tidigare projekt och att ta sig an alla utmaningar som denna roll kan erbjuda.

  Vi är så glada att ha dig här, varmt välkommen till oss Matteus! Vi ser fram emot den här resan ihop med dig.

  Läs mer om hur och var vi kan hjälpa er på:
  https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/business-engineering/

  Dela
  Dela