OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Ennis Maltez-Svanström förstärker OMT!

  Ennis Maltez-Svanström OMT

  Vi är glada att hälsa Ennis Maltez-Svanström, välkommen till OMT!

  Ennis har en lång och gedigen bakgrund inom automation och projektledning, där han fått möjlighet att arbeta mot en lång rad internationella kunder och företag. Nu förstärker han OMT i Project management gruppen.

  Under de senaste åren har Ennis jobbat på Dynasafe, där han har varit projektledare och lead engineer mot kunder i bland annat Japan, Australien, Tyskland, USA och Karlskoga nära hemmaplan. Kunderna har i många fall varit stater och myndigheter i olika länder där han t ex har arbetat med destruktionsanläggningar av kemiska vapen och småskalig ammunition samt leverans av mobila bombenheter. Ennis bidrar därmed med mycket erfarenhet från försvarsindustrin.

  Ennis inledde sin bana som automationsingenjör där han arbetat med ett flertal olika PLC-system mot ett stort antal olika företag.  Han har arbetat mot allt från vattenkraftsanläggningar, pappersbruk och Trafikverket till livsmedelsindustrin.

  Tack vare sin personlighet och djupa tekniska kunskap har Ennis inga problem att ta sig an komplicerade projekt i internationell miljö. Han är lugn och organiserad och ser alltid till att vara tydlig i sin kommunikation för att undvika missförstånd och alltid ha med kunden på  tåget.

  Ennis är bosatt i Örebro med fru, hund och har två nyligen utflugna barn. På fritiden roar han sig, förutom renovering av en lägenhet i Kroatien, med gamla bilar och båtar och han spelar utöver det trummor i band. 

  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans skapar nytta på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/project-management/

  Dela
  Dela