OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar Thomas Olsson till OMT och förstärker vår närvaro i Skåne!

  Thomas har en yrkesbakgrund inom produktutveckling och tillverkningsindustri som projektledare och avdelningschef samt nu senast inom spårbundet underhåll i form av planeringschef. Thomas var med och startade upp Hässleholmsdepån för underhåll av Öresundstågen och ingick i ledningsgruppen.

  Thomas är född och uppvuxen utanför Kristianstad och är idag bosatt i Kristianstad. Under 4 år bodde han i Växjö där han studerade till maskiningenjör på Linnéuniversitetet. Thomas gillar att ständigt lära sig nya saker och är speciellt intresserad av vetenskap och teknik. Det som genomsyrar Thomas erfarenheter är ett ständigt samarbete med kunder, kollegor och leverantörer. Att skapa och utveckla affärer samt företag genom tillit och målfokus är en naturlig del i vardagen. Det med ett starkt driv för att komma framåt genom ett tydligt ledarskap av sig själv och andra.

  Sen är det viktigt att ha kul, även utanför arbetet! Thomas utmanar gärna sig själv på fritiden. Det är allt från teori till träning eller att få i gång ett saltvattensakvarium. I skrivande stund är det dock främst fokus på slutförande av renovering i lägenheten. Som avkoppling blir det gärna en runda i naturen eller en bra film på bio.

  Thomas finns omedelbart tillgänglig för att hjälpa er kunder. Behöver ni hjälp med specialistkompetens inom spårbunden trafik eller söker ni kompetens inom management och teknik i Skåne?

  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans kan skapa lösningar för er genom att klicka här https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/management-consulting/

  Dela
  Dela