OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi välkomnar ännu en härlig kollega till OMT – Edvin Gundberg! ?

  Edvin Gundberg är en erfaren teknisk projektledare med en imponerande bakgrund inom gasturbiner. Efter att ha dedikerat nästan 18 år av sitt arbetsliv till Siemens Energy i Finspång, där han inledde sin karriär efter att ha tagit examen i Maskinteknik vid Linköpings Universitet – är han nu redo att ta sig an nya utmaningar hos oss på OMT. Arbetet på Siemens Energy var brett och innebar allt från processarbete till felsökningssupport kring tekniska detaljer, men främst var det mycket kontakt med kunder kring teknik i leveransprojekt och att se till att alla leveranser följde krav och standarder enligt kontrakt. 

  Här hos OMT kommer Edvin att axla rollen som teknisk projektledare och bli en viktig del av flera spännande projekt mot marina undervattenssystem i Linköping. Hans gedigna utbildning och många års erfarenhet gör honom till en värdefull tillgång för teamet.

  När han inte arbetar, ägnar Edvin sin fritid åt sin familj och att aktivera sina två söner. Sport ligger honom varmt om hjärtat och han tar gärna med familjen till fjällen för skidåkning, orientering och andra aktiviteter. Själv ägnar han också tid åt träning, främst löpning och skidåkning, och han har en imponerande meritlista med flera ultramarathonlopp i fjällmiljö.

  Utöver sin tekniska kompetens och erfarenhet vill Edvin bidra med kamratskap och positivitet till OMT. Han är känd för att vara en uppskattad kollega och flera av hans tidigare projekt har resulterat i beröm från medarbetare för sin samarbetsvilja och professionalism.

  Vi är glada över att välkomna Edvin till vårt team och ser fram emot att arbeta tillsammans med honom och dra nytta av hans expertis och positiva energi.

  Varmt välkommen, Edvin! ?

  Se mer hur vi kan hjälpa er nedan:

  Dela
  Dela