OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi söker en redovisningsekonom!

  Det går bra för oss – Går det bra för dig? Kan det gå ännu bättre för oss tillsammans?

  ”Det som jag tycker är mest intressant med jobbet är bredden på uppgifterna och den varierande vardagen. Det är en koncern med allt som det innebär vilket ger en helhet inom ekonomi som jag verkligen uppskattar. Du får möjligheten till att knyta ihop allt, ha en inblick och samtidigt se hur det hela vävs samman då det är olika inriktningar på bolagen i koncernen. Det är något som verkligen motiverar mig!”

  Det är hur en kollega idag väljer att beskriva sitt arbete och varför just hon trivs och rekommenderar OMT som arbetsgivare. Vill du bli hennes kollega så ansök till tjänsten som redovisningsekonom hos oss.

  Om tjänsten
  Arbetsmiljön är kreativ och stöttande där du uppmuntras till att utveckla såväl företaget som dig själv. Organisationen är i tillväxt och har kunder runtom i hela Sverige vilket ger dig som redovisningsekonom här en unik möjlighet till att få vara med på vår framgångsresa. I din roll som redovisningsekonom kommer du att arbeta tätt tillsammans med tre andra kollegor på OMTs ekonomiavdelning på huvudkontoret i Norrköping som är med från ax till limpa för samtliga bolag i koncernen.

  Din arbetsdag kommer vara varierande där du kommer att ha fokus på bokföring, redovisning och lönehantering. Du kommer även att fungera som ledningsstöd.

  Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara:
  – Löpande bokföring och redovisning.
  – Månadsavstämningar.
  – Moms- och deklarationshantering.
  – Lönehantering
  – Stödja ledningsgruppen med administrativa arbetsuppgifter.

  Om dig
  Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller har erfarenhet, 2–3 år, som vi bedömer lämplig för tjänsten. Dina tidigare erfarenheter och utbildning ger dig en nödvändig insikt i det dagliga flödet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Pyramid.

  Det här är ett jobb för dig som trivs med en varierad arbetsdag som kommer ställa krav på din flexibilitet, där din förmåga att strukturera din arbetsdag är en nyckelegenskap för tjänsten. Vidare är du även prestigelös och gillar att ha många olika kontaktytor då det är mycket samarbete internt såsom externt.

  Viktigt för tjänsten är:
  – God förståelse för ekonomiska flöden.
  – Tidigare erfarenhet av intern och extern redovisning, gärna erfarenhet av att arbetat inom koncern.
  – Flytande svenska i både tal och skrift.

  Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

  Om OMT
  OMT är verksamma inom teknik, projektledning och konsulttjänster där våra kunder är mestadels inom industrin. Vårt framgångskoncept är att skapa effektivitet i tekniska projekt och verksamheter för att öka deras funktion och tillgänglighet. Detta skapar vi inom OMT genom att arbeta med ledarskap, projektledning, konsulttjänster och teknikprodukter där tyngdpunkten ligger inom bra lösningar och kvalitet. Vi arbetar med filosofin att alla parter i en affär ska vara vinnare vilket visas genom vår kund- och medarbetarnöjdhet.

  Översänd din ansökan till career@omtab.se. Till din ansökan ber vi dig bifoga ditt CV, ett personligt brev som beskriver dig, dina förväntningar och mål med ditt yrkesliv. Vi ser gärna att du styrker dina erfarenheter, kompetens och personlighet med referenser. Vi kommer tillämpa ett löpande urval i processen.

  Dela
  Dela