OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi förstärker OMT BuildTech med Peter Karlberg!

  Med över 20 års erfarenhet från projekt inom bygg, mark & anläggning, facility management och drift & underhåll kommer Peter vara ett perfekt tillskott till OMT BuildTech! Peter har under de senaste åren haft flertalet ledande roller såsom platschef och produktionschef och besitter kompetens inom bland annat projektledning, byggledning, avtal och upphandling (även LOU). Han har stor kunskap inom hela området som rör mark, anläggning och förvaltning – kunskap och erfarenhet som gör honom trygg och pålitlig.

  Peter har arbetat hos och tillsammans med flera av de stora giganterna i branschen; Svevia, Peab, Trafikverket, Infranord, Statens Fastighetsverk m.fl. Han har dessutom arbetat med kommuner och landsting samt både kommunala och privata fastighetsbolag.

  ”Jag älskar problemlösning och drivs av att göra skillnad och samtidigt ha roligt på jobbet. Är en mångsysslare som kan lite om mycket. Nu har jag dessutom arbetat inom branschen i över 20 år vilket gör att jag har varit med i många olika typer av projekt, det gör mig lugn och trygg inför nya utmaningar. Ett av mina mest minnesvärda projekt är Hemvärnets park i Norrköping. Jag är stolt över vår insats där och det gör mig glad varje gång jag går förbi och ser att det nyttjas av invånarna! https://lnkd.in/enNB4YsT

  Privat är jag bosatt i Kättsätter i Norrköping tillsammans med fru och son. Har även tre utflugna barn och är morfar till ett par tvillinggrabbar. På min lediga tid umgås jag med familj och vänner och lägger gärna tid på små renoveringsprojekt både på huset och sommarstugan. Försöker komma ut på en runda golf emellanåt och gillar att resa med nära och kära – gärna i form av en kryssning på något av haven.”

  Är Du i behov av stöttning inom projektledning, mark/anläggning, förvaltning, fastighetsskötsel eller liknande så är du välkommen att kontakta Peter eller någon av våra andra kollegor på OMT!

  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans kan hjälpa er på https://omtab.se/

  Dela
  Dela