OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Vi börjar året på bästa sätt genom att välkomna en ny kollega till OMT, Oskar Stenbeck!

  Oskar är en erfaren projektledare inom logistik och transformation med huvudfokus på Intralogistik inom fordonsindustrin. Med över 4 års erfarenhet inom projektledning och bred kunskap inom supply chain, har Oskar framgångsrikt drivit projekt inom energiproduktion och fabriksutveckling. Han har tidigare arbetat för företag som tex Volvo Cars.

  Oskar har en utbildning inom produktionsutveckling från Göteborgs Tekniska College och är motiverad att fortsätta utvecklas och ta sig an nya utmaningar inom supply chain och projektledning.

  På OMT kommer Oskar att fortsätta utveckla sin kunskap och sitt nytänkande inom supply chain. Han är driven, älskar problemlösning och har en stark ingenjörsmässig bakgrund. Utöver sitt arbete är Oskar en familjemänniska och ägnar gärna sin fritid åt projekt med att bygga och konstruera till familjens hus. 

  Kort sagt, Oskar är en erfaren projektledare med starka färdigheter inom supply chain och en passion för teknik. Med sin drivkraft, problemlösningsförmåga, engagemang och ingenjörsmässiga tänkande kommer han att leverera innovativa lösningar och vara en tillgång för OMT och våra kunder.

  Läs mer om hur och var vi tillsammans kan hjälpa er på www.omtab.se

  Varmt välkommen till OMT, Oskar!

  Dela
  Dela