OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen Tor Magnus Nilsen

  Tor Magnus har en lång yrkesbakgrund inom fordon och tillverkningsindustrin med fokus på roller inom kvalitet, produktion och projekt. Han har bland annat arbetat som kvalitetschef, produktionschef och Supplier Quality Engineer (SQE)/Launch Manager.

  I rollen som SQE/Launch Manager fick han förmånen att arbeta internationellt med olika företag och deras utmaningar. Tor Magnus gillar bland annat att arbeta med processförbättringar, processkartläggning och ständiga förbättringar med människan i fokus samt systematisk problemlösning.

  Tor Magnus bidrar med en bred kunskap och med honom ombord förstärker vi verksamheten ytterligare med processkompetens till vårt gedigna team inom Management Consulting. Vi får en driven och fokuserad person som gillar att arbeta systematiskt & med att kvalitetssäkra förbättringsarbeten. Tor Magnus är kreativ, lösningsorienterad och gillar utmaningar.

  På fritiden gillar Tor Magnus båtliv, fjällvandring och skidåkning. Övrig fritid umgås han med familj och vänner. Tor Magnus är bosatt i Göteborg och kommer att utgå från vårt OMT Göteborg kontor.

  Läs mer om hur vi på Management Consulting kan hjälpa er att skapa nya lösningar på:  https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/management-consulting/

  Dela
  Dela