OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen till vårt EIIT-team: Möt Mikael, vår nya talangfulla kollega!

  Mikael är en civilingenjör inom elektronikdesign och med sina fyra års erfarenhet från FOI har han den perfekta grundplåten för att ta sig an spännande projekt och leverera innovativa lösningar inom teknik.

  Under sin tid på FOI har Mikael arbetat som forskningsingenjör inom hårdvarulösningar för HWIL-projekt (Hardware in the loop)-projekt. Han har bidragit till systemdesign och utveckling av kretskort samt har även haft möjlighet att arbeta med mjukvaruutveckling och signalbehandling. Denna mångsidiga erfarenhet vittnar om hans förmåga att hantera olika tekniska utmaningar.

  Mikael är inte bara en kompetent och skicklig ingenjör, han är också en inspirerande och entusiastisk individ. Han arbetar alltid hårt för att leverera de bästa resultaten på varje projekt han tar sig an.

  När Mikael inte arbetar, ägnar han sin tid åt att vara med sin familj och vänner eller spela golf på golfbanan. 

  Nu har Mikael tagit steget in i en ny roll på OMT, där han kommer att vara en del av vårt tjänsteområde EIIT och utföra konsultuppdrag som elektronikkonstruktör för Saab Dynamics. Med sin djupa kunskap och erfarenhet kommer han att bidra till många spännande projekt.

  Vi är oerhört glada över att välkomna Mikael till OMT. Hans breda kompetens, passion och arbetsmoral kommer att bidra till att vi fortsätter att leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder.

  Vill du veta mer om vad vi tillsammans kan erbjuda? Läs mer HÄR.

  Varmt välkommen till OMT, Mikael!

  Dela
  Dela