OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen till OMT – Tran Cam!

  Mitt namn är Tran Cam! och jag är väldigt glad över att få vara del av OMT teamet. Jag har drygt 15 års erfarenhet av IT och Tech inom konsultbranschen och har arbetat med kunder både inom den privata och offentliga sektorn. Jag drivs av att skapa teamleveranser och har haft roller som specialist, projektledare, kundansvarig samt under de senaste 10 åren har mitt fokus varit på försäljning och ledarskap. Min kundportfolio sträcker sig från start-up bolag till internationella koncerner såsom Cytiva, Getinge, Thermo Fisher, Volvo, SKF, H&M, Länsförsäkringar, Livsmedelsverket, Ericsson, SAAB, Dosell med flera. Jag har haft förmånen med att bygga nya affärsområden från scratch och har ett brett kund- samt kundnätverk i Stockholm och Uppsala.

  På min lediga tid lagar jag gärna asiatisk till nära och kära, maximerar min terass med olika japanska lönnträd, driver ett cirkulärt bolag med mina barn med fokus på hundaccessoarer, pluggar kinesiska på halvtid samt följer gärna EM i fotboll med chips och öl.

  I min nya roll som Manager för Business Engineering ser jag fram emot att lära mig av mina kompetenta och trevliga kollegor på OMT samt med hopp om att kunna bidra med mina kunskaper samtidigt som vi har väldigt kul tillsammans på vägen!

  Läs mer om hur och var jag tillsammans med OMT kommer skapa lösningar och värden på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/business-engineering/

  Vi på OMT hälsar Tran varmt välkommen in i vår kamratskap!

  Dela
  Dela