OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen till OMT – Oskar Wigren!

  Electrical & Control Lead Engineering stärker och breddar vår kompetens för leverans av lösningar och tjänster till våra kunder med att välkomna, Oskar Wigren!

  Oskar kommer närmast från försvarsindustrin där han har arbetat med konceptutveckling i undervattensprojekt där Oskar bland annat varit ansvarig för framtagningen av elektronik som sträcker sig från systemarbete till produktion. Arbetet innehöll framtagande av system, mjuk- och hårdvara samt omfattande testning. Oskar har också erfarenhet av en roll som teamledare från ett konceptutvecklingsprojekt för framtagningen av en elektrisk drivlina till en undervattensprojektil / torped.

  Oskar har en civilingenjörsutbildning inom Elektronikdesign som genomfördes på Linköping Universitet. Utbildningen ger en bred grund för att utveckla både hårdvara och mjukvara med en inriktning på RF och trådlös kommunikation. Oskar har också valt att fördjupa sig inom effektelektronik genom sitt examensarbete inom laddningsteknik. Oskar är driven, har lätt för att lära sig, trivs där det finns utmaningar och vill leverera ett genomarbetat resultat. När han inte arbetar så hittar ni honom på gymmet, MTB-spåret eller under bilen.

  Läs mer om vad och hur vi tillsammans kan göra lösningar till er på https://omtab.se/affarsomraden/technical-solutions/electrical-control/

  Dela
  Dela