OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen till OMT, Lars Hermansson!

  Nu förstärker vi med ytterligare en erfaren ledare och projektledare i vårt Project Management team inom affärsområdet Management Solutions.
  Lars har mångårig och gedigen erfarenhet inom energi och metallbranschen samt från att driva stora internationella projekt inom nyinstallation, service och driftsättning av valsverk, turbiner och generatorer. Han har bland annat varit sitechef för valsverk och varit verksamhetschef med ansvar för upp till 500 resurser inom fältservice, inköp, mjuk- och hårdvarudesign och mer därtill. Detta har bidragit till förståelse för internationella affärskulturer och hur man samverkar mellan organisationer i olika länder.
  Lars har gedigen erfarenhet av arbete med hela projektcykeln, där han har stor vana att jobba med förbättringsarbete, hantera personal, teknik samt de finansiella bitarna både ur ett linje- och projektperspektiv.
   
  Med Lars ombord förstärker vi med ytterligare gedigen kompetens till vårt seniora team projektledare, där vi får en driven och social person som kommer bidra med djup kunskap och ett glatt humör.
  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans kan skapa lösningar och hjälp för er på Management Solutions | OMT AB – Projektledning och teknik

  Dela
  Dela