OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Välkommen David Viberg som förstärker OMT och våra lösningar inom CPQ/produktkonfigurering!

  David Viberg OMT

  OMT fortsätter att förstärka med bra kollegor och teknisk kompetens! David har en yrkesbakgrund inom produktutveckling som mekanikkonstruktör i tillverkningsindustrin. Han har erfarenhet från flertalet utvecklingsprojekt i varierande storlek och utvecklingsstadier och kommer med sin erfarenhet i produktutveckling och mekaniska system bidra till att fortsätta bredda vår kompetens. David blir nu en del i vårt team Business Engineering som arbetar med att utveckla produktkonfigureringslösningar och säljsystem där han kommer att kunna hjälpa företag att effektivisera sin säljlösning för tekniska produkter.

  Han är bosatt söder om Stockholm där han bor med sin familj som tillsammans med huset tar upp det mesta av fritiden. I garaget står dock en Morris Oxford från 1955 under ett lite för tjockt lager damm och väntar tålmodigt. Då naturen är runt knuten blir det annars gärna en runda i skogen för att koppla av.  

  David finns tillgänglig omedelbart för att hjälpa er kunder. Läs mer om hur och var vi kan skapa lösningar på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/business-engineering/

  Dela
  Dela