OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Teknik- och managementkonsultbolaget OMT etablerar kontor i Linköping

  Idag öppnar teknik- och managementkonsultbolaget OMT kontor i Linköping.

  OMT har varit verksamt i Östergötland, Linköping och i Norrköping sedan 2005 med positivt resultat och tillväxt varje år. Vi har både kunder och kollegor i Linköping sedan länge och vi fortsätter växa. Det är därför nu dags för oss att även ha ett kontor i Linköping för att komma ännu närmare kunderna och kollegorna.

  OMT erbjuder teknik, projektledning och konsulttjänster. Vi finns utöver i Östergötland på platser som Stockholm, Göteborg, Västerås och Köping.

  På OMT tar vi ansvar, vi utvecklar ständigt våra kompetenser, ger oss chansen att arbeta externt som internt med våra produkter och tjänster, vi coachar varandra, arbetar med förbättring av vårt ledarskap av våra medarbetare som vi har anställda hos oss.

  Vi har egna ISO-certifierade verksamhetsprocesser för att säkerställa våra interna som externa projekt, vår egen konstruktion och produktutveckling. Via vår kvalitetsuppföljning där vi mäter vad våra kunder tycker om våra produkter och tjänster får vi betyget 8,6 på en 10-gradig skala. Vi har funnits sedan 2005 med positivt resultat och tillväxt varje år.

  OMT skapar effektivitet i tekniska projekt och verksamheter samt funktion och tillgänglighet i produktion. Detta genom att arbeta med ledarskap, projektledning, konsulttjänster och teknikprodukter till våra kunder med fokus på lösningar och kvalitet. Vi har erfarenhet från energi, processindustrin, life science, produktion, fordon, och spårbunden trafik, från gasturbiner till pappersmaskiner, från konstruktion till montageledning/driftsättning.

  Hos OMT får man tillgång till erfarenhet genom utvalda och rekommenderade kollegor. Vi arbetar med en tydlig och certifierad metodik och analysverktyg för att säkerställa kvalitet på tjänster, produkter, kund- och medarbetarnöjdhet. Sunt förnuft, kvalitet istället för kvantitet och affärsmannaskap är kännetecken på vår verksamhet. Läs gärna mer om OMT på vår hemsida www.omtab.se eller kontakta vår Fredrik Jensen, regionchef Öst på tel 0708-137237 för mer information.

  Dela
  Dela