OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Tech och Management förstärks!

  Med flera års erfarenhet som elkraftingenjör och utveckling inom automation där arbetsuppgifterna har sträckt sig till allt från elkonstruktion till felsökning och programmering av både underordnade och överordnade system och inte minst också erfarenhet som test- och verifieringsingenjör förstärker nu OMT vår kompetens och leverans av lösningar inom Electrical & Control Lead Engineering genom att välkomna Ali A.
  Ali är en snabblärd herre som stimuleras av utmaningar där man antingen löser uppgifter självständigt eller i grupp för att nå de gemensamt uppsatta målen. Andra egenskaper som präglar Ali är noggrannhet och struktur, en god social förmåga samt ett positivt och trevligt sätt – helt enkelt OMT-material!

  Dan Christensen kommer med mycket lång erfarenhet inom energibranschen, han har bl.a. arbetat som kvalitetsingenjör och som platschef hos stora multinationella kunder i många av jordklotets världsdelar. Dan’s många internationella uppdrag har gjort att han har skapat många täta kontakter runt hela världen. Dan strävar alltid att se till att det blir en ”Win-Win” situation för alla inblandade parter.
  Som person är Dan mycket förtroendeingivande, sympatisk samt positiv vilket gör att han passar in mycket bra som konsult på OMT inom Management Consulting. Dan kommer utgå från OMT’s kontor i Linköping.
  Nästa steg blir nu att skapa lösningar hos en av OMT’s kunder inom processindustrin, där Dan går in som montageledare.

  Ali Abdeli & Dan Christensen – Välkomna till OMT!

  Läs mer om var och hur vi tillsammans kan göra lösningar till er på https://omtab.se

  Dela
  Dela