OMT AB
Byt språk:
 • English
 • STRATEGIDAGAR 2021

  Vi kickade igång 2022 års värdeplanering genom att äntligen få arbeta och ses igen på riktigt!

  Värdeplanera är vårt sätt att affärsplanera där vi fokuserar på vilka värden vi skapar för kunder, kollegor och vår gemensamma verksamhet. Det blev två givande strategidagar på Steam Hotel där vi fick igång en mycket bra dialog med nya ideér och lösningar, men framförallt hade vi fantastiskt roligt!

  Vi kan ännu en gång konstatera att vårt arbete med företagskultur är otroligt viktigt och gör att våra kollegor bygger relationer där man kan känna samhörighet, trygghet, utbyta kunskaper och få stöd trots att vi inte dagligen arbetar sida vid sida. Det här är en av våra främsta styrkor som företag, vi hjälper varandra att lyckas!

  Hos oss är ALLA inkluderade, oavsett vilken roll man har, kompetens eller erfarenhet. Alla är med och på så sätt får vi en förankring hos alla som ger framgång både för oss och våra kunder. Det har sagts förut men vi kan inte nog betona att ”Om vi känner något för varandra så kommer vi hjälpa varandra och göra det lilla extra. ”

  Företagskultur händer ej av sig självt, det krävs en metodik. Vi gör det genom att skapa möjligheter till att upprätthålla våra relationer samt ge alla en möjlighet att uttrycka sig. Inte minst när vi ska värdeplanera inför kommande år vill vi höra vad våra kollegor tycker och tänker så att vi tillsammans kan fortsätta ta OMT framåt!

  Självklart covid-19 säkrat där alla deltagare fick möjligheten att testa sig innan.

  Tack alla kära kollegor för ännu ett lyckat och produktivt event!

  Dela
  Dela