OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Stefan Mertala förstärker OMT!

  Stefan har en yrkesbakgrund inom framförallt underhåll/driftsäkerhet inom fordonsindustrin men han har även skaffat sig kompetens inom elkonstruktion / driftsättning / programmering i processanläggningar för batteritillverkning. Utöver detta har han även erfarenhet inom driftsäkerhet från livsmedelsindustrin där Stefan genomfört sitt senaste uppdrag. Summan av allt arbete inom flera olika typer av industrier som Stefan skaffat sig är en bred kompetens och erfarenhet som gjort honom lösningsorienterad trots olika förutsättningar.

  Utanför arbetslivet har Stefan tränat kampsport större delen av livet och tycker om friluftsliv i form av vandring och fiske. Kampsporten har format honom till en ödmjuk och prestigelös kille som tycker det är viktigt att man delar erfarenheter med andra människor. En grundsten i OMT´s värderingar.

  Därför välkomnar vi varmt Stefan Mertala till OMT, vårt affärsområde Technical Solutions och i teamet för Technical Production Operations! Stefan själv uttrycker sig så här:
  Jag vill ha en arbetsgivare där det finns struktur, utmaningar och sammanhållning. Redan innan anställningen påbörjades fick jag chansen att lära känna kollegor och fick även mitt första uppdrag. Mitt intryck av OMT är att man får chansen att utvecklas inte bara inom sin karriär men också på ett personligt plan, vilket gjorde OMT till ett självklart val för mig !

  Läs mer om vad och hur vi tillsammans kan skapa lösningar till er på www.omtab.se

  Dela
  Dela