OMT AB
Byt språk:
 • English
 • Project Management inom OMT förstärker!

  Det är med glädje vi kan meddela att vi får tillbaka vår tidigare kollega, Erik Petersson, som nu valt att återansluta till OMT! Erik kommer att förstärka vår förmåga inom Project Management. Varmt välkommen tillbaka Erik!

  Erik arbetade på OMT under 2013-2018 med lösningar inom spårbunden trafik i Stockholm, för kunder som Trafikförvaltningen och MTR. Teknisk projektledning varvades med utredningsprojekt. Men även innan OMT så verkade Erik inom spårbunden trafik, på Bombardier Transportation inom roller som kvalitetsingenjör, teknisk projektledare och change manager.

  Senaste erfarenheten har Erik från Westinghouse där han varit processutvecklare av Westinghouse bränslefabriks förvaltningsprocess, där det gällde att identifiera och implementera förbättringar och säkerställa teknisk tillgänglighet på utrustningen.

  På fritiden ägnar sig Erik åt familjen som numer befinner sig på västkusten, bygga på huset och åka motorcykel. Just det intresset har medfört att Erik engagerat sig i organisationen www.eezer.org som bygger motorcykelambulanser för att hjälpa gravida kvinnor att ta sig till sjukvård i centrala Afrika där han själv flera gånger hjälpt till på plats med leveranser och koordinering. Hittills så har 71 vagnar levererats och över 23000 verifierade transporter genomförts. OMT har med stolthet tidigare sponsrat organisationen och Erik.

  I grund och botten så är Erik civilingenjör inom industriell ekonomi med maskinteknisk inriktning och med hans erfarenhet så kommer vi nu tillsammans kasta oss på ett projektledaruppdrag inom förbandsteknik inom tillverkande industri och fordon på västkusten.

  Läs mer om hur och var vi gemensamt kan hjälpa er på OMT!

  Dela
  Dela