OMT AB
Byt språk:
 • English
 • På OMT arbetar vi tillsammans

  Tillsammans är ett arbetssätt, en kultur, ett sätt att skapa tillhörighet, ett sätt att skapa engagemang, ett sätt att skapa kreativa lösningar, ett OMT!

  För dig som kund innebär det att våra lösningar vi presenterar för dig är framtagna tillsammans av kompetenta och engagerade kollegor. De har tagit ansvar för lösningen och brinner för förbättring och tekniska lösningar.

  För dig som vill vara med i ett vinnande team som hjälper andra att vinna. Här får du möjlighet att påverka och ta ansvar tillsammans med likasinnade. Inom OMT arbetar vi tillsammans med vår egna metodik för att skapa en bättre framtid, oavsett om det gäller en teknisk lösning eller för att få ett team att må bäst. Genom att låta våra kollegor medverka i vår ständiga förbättringsresa, produkt- och tjänsteutveckling ger vi oss möjlighet att påverka med vad, hur och var vi arbetar. Det ger kollegor som tar ansvar!

  Vår metodik skapar en trygghet och utmanande miljö till att våga vara kreativ samtidigt som vi tar tillvara på varandras erfarenheter.

  Dela
  Dela