OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT + Techcon = Ännu bättre!

  Update – Techcon avyttrat 2018

  OMT Group AB förvärvar majoriteten av aktierna i Techcon, JE Technical Consulting AB. Genom att gå samman som partners och införliva Techcon som dotterbolag inom OMT kan vi tillsammans skapa ett större åtagande mot befintliga och nya kunder. Vi kan erbjuda en mer komplett leverans av tjänster och produkter. Vi erbjuder samtidigt en starkare gemensam trygghet för våra kollegor inom bolagsgruppen med fler framtida utvecklingsmöjligheter. Tillsammans blir vi en starkare aktör som erbjuder vinnande projektlösningar inom projektledning, mekanik, el, automation och bygg för alla parter.

  Techcon tillför kompetens inom mek konstruktion och maskinbyggnad till OMT. Tillsammans med OMT’s styrkor inom projektledning, konstruktion av el/automation och servicekoncept kan vi åta oss större, bättre och fler typer av uppdrag. Vi får större möjlighet att välja vad vi vill arbeta med och vad vi kan erbjuda.

  I och med den organisation, metodik, system, verktyg osv som OMT kan tillföra till vår nya partner skapar vi en effektiv verksamhet med fokus på rätt saker. Vi ser gemensamma fördelar där vi kan samlokalisera OMT’s konsult- och serviceverksamhet i Göteborg till gemensamma lokaler hos Techcon för ett bättre lokal- och resursutnyttjande. Vi får ett nätverk av 70-talet kollegor och har kontor på flera orter. Vi kan effektivisera vår administration och erbjuda varandra stöd för system, försäljning, marknadsföring och även ta hand om våra kollegor och kunder på bästa sätt.

  Vi är övertygade om att vi kan göra mer tillsammans och vill ha med er på resan!

  Dela
  Dela