OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT Tech välkomnar Peter Larsson!

  Vi är så glada att presentera vår nyaste kollega, Peter! Med över 40 års erfarenhet som projektledare inom tekniska utvecklingsprojekt har Peter en gedigen bakgrund inom branscher som  fordons-, automations- och tillverkning. Hans expertis sträcker sig från förstudier till marknadsintroduktioner , eftermarknad och service. Peter har inte bara arbetat som anställd, utan har även drivit egna företag vilket har gett honom en bredd och djup förståelse inom vad som krävs för att driva en verksamhet.

  De projekt som Peter själv känner mest stolthet över är att ha bidragit till förverkligandet av en fullt fungerande bakruta för SAAB 900S och hans arbete för att göra vägarna säkrare genom utvecklingen av belysningsstolpar som ger vika vid påkörning.

  Peter är utbildad civilingenjör från Chalmers Tekniska Högskola med fokus inom maskininriktning. Han har även vidareutbildat sig inom projektledning, personligt ledarskap, CAD och maskinsäkerhet. Som certifierad projektledare i Pejl projektstyrningsmodell är han väl rustad för att leda projekt på bästa möjliga sätt.

  Vid sidan av sitt arbete är Peter en aktiv person. Han spelar fotboll regelbundet, tränar löpning och styrketräning för att bibehålla en aktiv livsstil. Matlagning och vinprovning är andra passioner där Peter gärna experimenterar samt utforskar olika smaker och kombinationer. Hans senaste intressen är att brygga sin egen öl och han har nyligen påbörjat byggandet av en modelljärnväg, vilket har varit en pojkdröm som nu blir till verklighet.

  Familjen är Peters hjärta och han älskar att tillbringa tid med sin fru, barn och barnbarn. Deras hus i Tungelsta och sommarstuga på Gotland är platser där de skapar minnen tillsammans genom att snickra, måla och njuta av tiden tillsammans.

  Peter önskar bidra med ett lugn i svåra situationer och visa vägen till oväntade lösningar. Hans helhetssyn och förmåga att bedöma risker kommer att vara en ovärderlig tillgång för OMT och våra kunder och vi ser fram emot att arbeta tillsammans mot gemensamma framgångar.

  Se hur och var vi kan hjälpa dig på OMT!

  Varmt välkommen till OMT, Peter!

  Dela
  Dela