OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT Management Consulting förstärker!

  Vi välkomnar varmt Hans Andersson som är en mycket strukturerad ledare med mångårig och gedigen erfarenhet från fordonsindustrin, både i Sverige och Europa.
  De senaste 20 åren har Hans suttit i olika ledande befattningar och han har över 10 års erfarenhet som Kvalitets & Miljöchef på företag vilka levererat produkter till både personbilar som tunga fordon.
  Hans sympatiska sätt gör att han har mycket lätt för att möta människor och få dessa att arbeta mot samma mål. Hans gillar bl.a. att arbeta med projektledning, Leanarbete, rotorsaksanalyser, förbättringsarbete och internrevisioner.
  Hans breda erfarenhet passar väl in som konsult på OMT inom Management Consulting där vi gärna arbetar både på ledningsnivå som produktionsgolvet. Hans kommer utgå från OMT’s kontor i Trollhättan och börjar omgående hjälpa en av OMT’s kunder inom transportbranschen och spårbunden trafik.
   
  Läs mer om hur och var vi kan skapa lösningar för er på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/management-consulting/

  Dela
  Dela