OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT Management Consulting förstärker!

  Johan Skoog och Lars Skog OMT

  Vi är fantastiska glada att välkomna Johan Skoog & Lars Skog till OMT och vår Management Consulting avdelning!

  Lars har arbetat med inköp och logistik i 30 år varav de senaste 25 åren i olika chefsroller. Senast som Supply Chain Manager där han bland annat byggde ett nytt centrallager för material till interna underhålls- och renoveringsprojekt men även för reservdelsförsäljning till externa kunder. Lars har även projekterfarenhet av systemimplementationer, transport och lageroptimering samt av underhålls- och renoveringsprojekt.

  Lars är prestigelös, driven, lösningsorienterad, analytisk och har en stark förståelse för samband ur ett helikopterperspektiv. Han bor i Vadstena med sin fru och har tre utflugna barn. Han är gärna ute i naturen och gillar allt från mountainbike och golf till fiske. Det händer även att han river av ett och annat gitarrsolo!

  Johan har en gedigen bakgrund inom tillverkningsindustrin där han haft ledande roller bland annat som produktionschef för montering av förpackningsmaskiner och tekniska lösningar till läkemedelsindustrin samt som produktionsledare för 50-talet medarbetare i olika skift former inom CNC-styrd bearbetning, härdning och montering.

  Johan har också lång erfarenhet av akut och förebyggande underhåll av maskiner inom tillverkningsindustrin, flytt av produktionslinjer samt effektiviserat/automatiserat produktionsflöden. Att skapa en inkluderande arbetsmiljö där alla känner att man bidrar och drar åt samma håll är ett mål som Johan jobbar mot varje dag.

  Han är bosatt på Västkusten i litet samhälle som heter Rixö någon mil utanför Lysekil. På fritiden står tonårsförälders utmaningar i fokus och när livspusslet tillåter så är den stora passionen dykning. Att sväva omkring i det stora blå är en fantastisk upplevelse tycker han.

  OMT´s glada och engagerande Management Consulting gäng har lång erfarenhet från flertalet branscher som t.ex. process, energi, tillverkning industri och transport. Inom Management Consulting levererar vi tjänster inom bl.a. interim management, verksamhetsutveckling och specialistroller inom kvalitet, arbetsmiljö, logistik och supply chain.

  Titta gärna in på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/management-consulting/ för att läsa mer om vilka lösningar vi erbjuder och var.

  Dela
  Dela