OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT går in i en ny koncernstruktur 2017!

  OMT går in i en ny koncernstruktur 2017.

  Sedan verksamheten startades 2005 och från att OMT blev ett aktiebolag 2007 har vi haft en årlig tillväxt med positivt resultat. Vår verksamhet har gått från att vara en enmanskonsult och mätartjänster till att idag bestå av flera dotterbolag och verksamheter som levererar tjänster och lösningar inom teknisk industri. De flesta av de stora industriella varumärkena är återkommande kunder. Vi är mycket stolta över de referenser och kvalitetsbetyg vi mottagit från stora som små kunder.

  För att säkerställa våra leveranser har vi även under resan ISO 9001-certifierat vår verksamhet. Ni kan läsa mer om vår historia, hur vi skapar kundnytta och våra verksamheter på www.omtab.se

  För att fortsätta skapa rätt förutsättningar för framtida utveckling, kvalitet och tillväxt tillsammans med er kunder och leverantörer går vi nu in i en ny koncernstruktur. Vi vill genom vår nya koncernstruktur förtydliga vår anpassning mot er och de marknader vi verkar i. Ägar- och styrelsedirektivet är med fortsatt stark inriktning på sunt förnuft och långsiktighet samt att verksamheterna ska tillföra mervärde till kunder, leverantörer och kollegor.

  OMT AB överlåter sina verksamheter till en ny koncernstruktur med bolaget OMT Group AB som nytt moderbolag för vår verksamhet. Samtidigt passar vi på att bolagisera våra affärsområden i 3 dotterbolag, OMT Management AB, OMT Service AB och OMT BuildTech AB.

  Vid eventuella frågor eller behov av mer upplysningar är ni välkomna att kontakta:
  Bolags frågor:
  OMT AB, John Filipiak Wallderin, styrelseordförande
  Tel: 011-495 1000
  E-post: john@omtab.se

  Ekonomiska samt administrativa frågor:
  OMT Group AB, Jessica Sydén
  Tel: 011-495 1000
  E-post: ekonomi@omtab.se

  Nu tar vi verksamheten in i framtiden, var med på vår resa!

  OMT logotyp 2016 minst

  Dela
  Dela