OMT AB
Byt språk:
 • English
 • OMT förstärker våra möjligheter att presentera effektiva Supply Chain lösningar!

  Vi är väldigt stolta och glada över att få presentera vårt senaste förvärv, Hans Frohlund!

  Med närmare 30 års erfarenhet inom branscher som automotive, food & pharma och roller inom management support blir Hans ett otroligt bra tillskott för oss på OMT och våra kunder! Han har innehaft olika roller, från tillfälliga chefspositioner till att utföra miljöutredningar och projektleda logistikprojekt. Hans breda erfarenhet och expertis har gjort honom till en värdefull aktör inom supply chain och logistikstrategi.

  Hans har nu dykt rätt in i sitt första projekt som Supply Chain Integration Manager på Volvo Cars, där han leder ett vikariat på 13 månader. Hans huvuduppgift är att säkerställa bästa praxis för logistik i kommande upphandlingar av Volvos nya plattformar. Detta innebär att han utreder hur logistiken kommer påverka enheterna i produktion och ska se till att dessa kan fungera optimalt under de kommande 8-15 åren i den nya industriella strukturen.

  Hans har en akademisk bakgrund från Chalmers och har sedan dess varit involverad i många spännande projekt. Ett av de projekt Hans själv är stoltast över var att leda ett stort projekterings- och installationsuppdrag på Oatly i Landskrona mitt under COVID-pandemin. Hans dedikation till att upprätthålla höga standarder och hantera detaljer visade sig vara avgörande för framgången i detta uppdrag.

  Vid sidan av sitt yrkesliv älskar Hans att springa långt på sommaren och åka skidor på vintern. Han tar även stor glädje i matlagning och arrangerar regelbundet roliga events för att fira den kulinariska konsten.


  Hans erfarenhet i kombination med glädje och humor gör honom till en fantastisk kollega och vi ser fram emot att dra nytta av hans breda kunskap och erfarenhet. Tillsammans kommer vi skapa nya framgångsrika projekt och fortsätta leverera enastående resultat.

  Varmt välkommen till OMT, Hans! Vi är så glada att ha dig här!

  Läs mer om hur och var vi nu tillsammans skapar lösningar för er på https://omtab.se/affarsomraden/management-solutions/management-consulting/

  Dela
  Dela